Marylise Massage

Reiki Healing

70 min.

800 kr.

70 min.

800 kr.

Effektiv form for energi-healing

Beskrivelse af service


  Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Reiki healing

  Reiki healing er en blid, og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing.

  Behandling med Reiki kan helbrede mange forskellige former for skavanker og skader samt skabe ro, balance og harmoni i krop og sind.

  Japaneren Dr. Mikao Usui, har givet videre Reiki i den tradionelle form, Usui Shiki Ryoko systemet, som jeg er blevet undervist i, og det betyder, at der værnes om dit energisystem.

  Selve ordet Reiki er Japansk og betyder en universel energi.
  I Reiki healing kanalisere universel energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne.

  Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi. Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra mig til dig eller omvendt.

  Behandling varighed: 70 min.

  Pris: 800kr.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Færre smerter efter første behandling

  Sanseudvidende behandling , samt altid gode råd , samtidig med berigende svar , på mine domme spørgsmål . Kan anbefales . Derfor ønsker jeg Dig ,et femte kvarter i timen , så der bliver tid til mig i fremtiden , når din klinik vil blive fuldbooket . TAK 🌹
  Jacob Trier

  ★★★★★

  Skøn gravidmassage hos Marylise

  Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen ☺️
  Elizabeth Hegermann-Lindencrone

  ★★★★★

  Bedste Japansk Lifting

  Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
  Gro Therp
  via Facebook
  Logo

  REIKI HEALING

  Jeg er certificeret Reiki-healer, efter det Originale Reiki system af Dr. Usui, initieret af Reikimester Marie Brown, der er 6. led i kæden af Reikimestre, direkte tilbage til Dr. Mikao Usui.

  Reiki betyder universel livsenergi, og er en gave til os alle.

  Den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi selv og klienten står. Reiki er katalysator for de helbredende processer, og understøtter massagebehandlingen.

  Efter aftale før massagen, tilbyder jeg at supplere den massagebehandling du får med Reikihealing den sidste halve time af en 90 min. behandling, og jeg tilbyder også 70 min. Reiki-healing.

  Før du aflyser

  Afbudspolitik

  Aflysninger

  AFLYSNING

  • Inden 12 timer før: Gratis.

  • 4 – 8 timer før:  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afsætte tiden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre, bliver du faktureret 50% af det fulde beløb.

  • Indenfor 4 timer før aftale + udeblivelse (Gælder for al slags behandlinger samt event og massage à domicile) Du bliver faktureret det fulde beløb. Har du et gavekort annulleres det, og har du et klipperkort trækkes der et klip på dit kort.

  AFBESTIL

  • Ønsker du at afbestille en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling” til info@marylisemassage.dk
  • Bliver du forhindret, beder jeg dig melde senest 8 timer før din behandling.
  • Afbud via telefon accepteres IKKE.
  • Hvis du har gavekort eller klippekort hos mig, vil der blive trukket det som svarer til betalingen.

   

  Alle som har tid hos mig , er oprettet i mit booking system. 

  Som Klient hos Marylise Massage, er det dit eget ansvar at aflyse dine tider i god tid.

  Tak for forståelse.

  Mvh Marylise

  Afbudspolitik

  Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

  Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.