Marylise Massage

Behandlingsteknikker

Behandlings-teknikker

Alle veje fører til Rom

Jeg har en lang række af virkningsfulde teknikker i min værktøjskasse, så jeg kan give dig den bedste behandling i forhold til de problemstillinger du oplever, og dine aktuelle behov.

Ved den indledende samtale, og de undersøgelser/tests, som jeg udfører før massagen, finder jeg frem til hvilke teknikker, som vil have den bedste effekt på din specifikke situation.

Nedenfor vil jeg kort beskrive de forskellige teknikker, deres virkning, og hvornår jeg anvender dem. Når jeg skriver, at “alle veje fører til Rom”, er det fordi det er min erfaring, at der ikke kun er én måde at behandle på, eller at løse et givent problem på.

En teknik kan virke for én person, og slet ikke virke for en anden person. Derfor tilpasser jeg massagen til, hvad du lige netop har brug for idag. Og derfor er to massager aldrig helt ens.

Din genvej

Anmeldelser

★★★★★

Færre smerter efter første behandling

Sanseudvidende behandling , samt altid gode råd , samtidig med berigende svar , på mine domme spørgsmål . Kan anbefales . Derfor ønsker jeg Dig ,et femte kvarter i timen , så der bliver tid til mig i fremtiden , når din klinik vil blive fuldbooket . TAK 🌹
Jacob Trier

★★★★★

Skøn gravidmassage hos Marylise

Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen ☺️
Elizabeth Hegermann-Lindencrone

★★★★★

Bedste Japansk Lifting

Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
Gro Therp
via Facebook

Rolig og blid massageteknik

Myoscial release - MFR

Fascia

Fascia er bindevæv, som er overalt i kroppen, og som omslutter vores muskler og organer, binder hele kroppen sammen og bidrager til at afstive vores kropsholdning.

Fascia består af kollagen, grundsubstans/væske og sensoriske nerveender, som er følsomme overfor tryk, træk og berøring. Musklernes fascia, myofasciaen, ligger i mange lag rundet om muskelfibrene, og er flettet sammen på kryds og tværs.

På den måde bliver muskler og sener vævet sammen med knogler og kroppens organer.

Det betyder, at hvis der er en muskelspænding i én muskel, kan denne spænding bliver overført til andre muskler og organer via fasciaforbindelser, også kaldet Fascia Linjer.

Afspændende massageteknik

MFR er en rolig og blid massageteknik, som jeg anvender for at afspænde stramme fascia/fascialinjer og spændte muskler.

Ved gentagne behandlinger kan teknikken, sammen med muskeltræning, bidrage til ændring af en uønsket kropsholdning. Et eksempel kan være “tantepuklen”, som mange gerne vil af med.

P.g.a. af teknikkens ro er MFR også med til at reducere mængden af stresshormoner i kroppen, hvorfor teknikken er velegnet som behandling af stress. Derudover kan den indgå i behandling af triggerpunkter (TrP).

Soft tissue release - STR

Teknikken virker ved at muskler og fascia bliver strakt, og er særlig anvendelig til at nedbryde arvæv/adhærenser og at remodulere beskadiget væv efter skader.

Derudover hjælper teknikken med øget bevægelighed. Teknikken består hovedsageligt i, at musklen forkortes passivt, hvorefter musklen strækkes.

Triggerpunktesbehandling

Triggerpunktes-behandling

Hvad er triggerpunkter?

Triggerpunkter (TrP) er ømme, vedvarende spændinger, som opstår pga. afklemning af de små blodårer som forsyner musklen.

Herved bliver blodforsyningen til musklen reduceret, den får for lidt energi til at kunne arbejde hensigtsmæssigt, og muskelfibrne bliver stramme. TrP’er udløser kortlagte fjernreaktioner, som især kan mærkes når man trykker direkte på dem.

Behandlingen

Behandlingen består i at finde frem til et TrP og at presse blidt på det til spændingen og fjernreaktionen forsvinder.

Behandlingen kan starte med stor ømhed, hvorefter ømheden forsvinder efter et stykke tid, pga. den øgede blodgennemstrømning i musklen.

Jeg fletter ofte behandlingen sammen med andre behandlingsformer under massagen, fx. MFR.

Logo

Tør friktion - Cross fibre

Teknikken er god ved behandling af arvæv, reorganisering af muskelfibre og fascia og er velegnet til vævs-remodellering under en helingsproces, fx. i forbindelse med heling efter en fibersprængning.

Kombineres ofte med MFR ved specifikke behandlinger af meget stramt væv. Her bruges ingen olie.

Hør mere om Harmonic Technique

Kontakt mig i dag


  Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Ledmobilisering, oscillation, passiv ledfrigørelse

  Teknikken kaldes også Harmonic Technique, eller Pulsing. Kært barn har mange navne.

  Behandleren skubber kroppen med en minimal impuls, og herefter opretholdes en vuggende bevægelse af kroppen. De gentagne bevægelser får nervesystemet til at slappe af, og musklerne slapper herefter også af.

  En blid og meget beroligende behandlingsteknik, hvor ledbevægeligheden øges, som følge af stimulering af ledkapslens bindevæv og udskiftning af ledvæsken.

  Hjælper således ledene til at vedligeholde og genskabe deres naturlige bevægelighed.

  Teknikken er velegnet for de fleste, dog ikke ved leddegigt, og er især velegnet ved slidgigt, og virker smertelindrende.

  Må ikke forveksles med manipulation, som er den teknik som kiropraktorer anvender.

  Logo

  Japansk Lifting

  Japansk lifting

  Japansk Lifting har sine rødder i gamle japanske traditioner, og er tilføjet indiansk zoneterapi og andre gamle traditioner.

  Flere typer af behandlinger tages i brug, og kombinationen har sin effekt. Jeg kalder det med et “twist” da jeg selv har tilføjet behandlingen kvaliteter ud fra de erfaringer jeg har fra mine øvrige uddannelser inden for fysiologisk massage, Reiki healing.

  Øget livskvalitet med massage

  Marylise Massage København/Christianshavn tilbyder at løsne effektivt op for spændinger og smerter i dine muskler og led.

  Der findes mange forskellige typer massage – blandt andre fysiurgisk massage, graviditetsmassage og bindevævsmassage.

  Fælles for dem alle er, at de har til hensigt at lindre dine smerter og bidrage til øget velvære.

  Massage er godt for kroppen

  Massage er et sundt tiltag, som din krop og dit sind har rigtig meget gavn af, både på kort og lang sigt.

  Når der løsnes op i musklerne og de bliver gennemarbejdet gennem massagen, bidrager dette til øget blodcirkulation i hele kroppen.

  Når din hud bliver helt varm af massagen, skyldes det, at kapillærerne (blodkarerne) i både hud og muskler bliver åbnet op.

  Giver velvære

  Marylise Massage
  Kbh/Christianshavn

  Der sker faktisk en gennemblødning af det væv, der er i dine muskler.

  Massage er generelt helt unikt til at lindre smerter, som er relaterede til muskelvæv og bindevæv. Alle de skader og spændinger, som vi får i vores bevægeapparat, vil typisk medføre yderligere smerter i de omkringliggende muskler.

  Derfor er det vigtigt med massage, så disse kan elimineres, og du igen kan være foruden unødige og stressende smerter.

  Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

  Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.