Massageterapi

Fysiurgisk massageterapeut & Idrætmassør

Fysiurgisk Massageterapi

Fordele ved Fysiurgisk Massageterapi

Fysiurgisk Massageterapi er en dybdegående behandling af muskulaturen.
Spændinger og myoser bearbejdes, blodcirkulationen forbedres, iltoptagelsen og affaldsstoffer frigøres.

Jeg vil arbejder ved hjælp af fysiurgisk massageterapi (som er en alternativ behandling) med at forebygge, lindre og afhjælpe forskellige former for smerter og skader i muskler og led.

Fysiurgisk massageterapi er velegnet til alle – lige fra elitesportsfolk til helt almindelige mennesker, der har problemer med f.eks. dårlige, arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde, hovedpine eller akut opståede skader.

Jeg tilpasser altid massagen til dit behov, så jeg sammen sørger for, at du får det bedste ud af behandlingen.

60 min

Fysiurgisk Massageterapi

800kr

90 min

Fysiurgisk Massageterapi

980kr

RAB-Godkendt

Hos Marylise Massage er vi RAB-Godkendt.

Med en RAB-godkendelse følger en masse fordele både for mig, som behandler, men også for dig som klient. Herunder er en af fordelene blandt andet, at du kan få tilskud fra din sygeforsikring – ring til dem og få det tjekket.

Derudover er du garanteret en professionel massage, som foregår på højt fagligt niveau. Som behandler har jeg stor indsigt i mange sygdomstilstande, hvilket er et stort bidrag til behandlingerne, hvis du har sygdomme eller symptomer herpå. Samtidig betyder RAB-godkendelsen, at jeg er behandler med kendskab til mange behandlingsformer.

Læs mere om hvad det vil sige, at være RAB-godkendt her, samt hvilke fordele, det har for dig.

Massagens udgangspunkt

Fysiurgisk Massage

Fordele ved Fysiurgisk Massage

Forebyggelse af skader

Den fjerner spændinger, hovedpine, modvirker stress, udskiller affaldsstoffer, lindrer muskelsmerter og gør både musklerne og leddene mere smidige.

Anmeldelser

★★★★★

Færre smerter efter første behandling

Sanseudvidende behandling , samt altid gode råd , samtidig med berigende svar , på mine domme spørgsmål . Kan anbefales . Derfor ønsker jeg Dig ,et femte kvarter i timen , så der bliver tid til mig i fremtiden , når din klinik vil blive fuldbooket . TAK 🌹
Jacob Trier

★★★★★

Skøn gravidmassage hos Marylise

Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen ☺️
Elizabeth Hegermann-Lindencrone

★★★★★

Bedste Japansk Lifting

Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
Gro Therp
via Facebook

Tid og pris

Behandlingstid

Betaling

Behandling efter behov og ønsker

Individuel behandling

Behandlingen tilpasses individuelt. Der startes med en kort samtale om dine ønsker og behov.

Generelt vil en behandling bestå af muskelopvarmende strøg, efterfulgt af dybdegående massage, især på områderne nakke, skuldre og lænd, hvorved musklerne blødgøres og spændinger frigives.

Dette suppleres af tryk-massage på udvalgte punkter.

Er der brug for det, anvender jeg også blide og præcise teknikker til at mobilisere og frigøre dine fastlåste led i f.eks. lænden, skuldrene, nakken, håndled og knæ/fodled. Det giver øget bevægelsesfrihed i leddet, af afspænder musklerne omkring leddet.

Til sidst får du lidt råd og vejledning med ud af døren i form af enkle og forebyggende øvelser og tips, du kan bruge i hverdagen.

Logo

Book tid

Før du aflyser

Afbudspolitik

Aflysninger

AFLYSNING

  • Inden 12 timer før: Gratis.

  • 4 – 8 timer før:  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afsætte tiden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre, bliver du faktureret 50% af det fulde beløb.

  • Indenfor 4 timer før aftale + udeblivelse (Gælder for al slags behandlinger samt event og massage à domicile) Du bliver faktureret det fulde beløb. Har du et gavekort annulleres det, og har du et 5 turs forløb trækkes der et forløb på dit kort.

AFBESTIL

  • Ønsker du at afbestille en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling” til info@marylisemassage.dk
  • Bliver du forhindret, beder jeg dig melde senest 8 timer før din behandling.
  • Afbud via telefon accepteres IKKE.
  • Hvis du har gavekort eller et 5 turs forløb hos mig, vil der blive trukket det som svarer til betalingen.

Alle som har tid hos mig , er oprettet i mit booking system. 

Som Klient hos Marylise Massage, er det dit eget ansvar at aflyse dine tider i god tid.

Tak for forståelse.

Mvh Marylise

Afbudspolitik

Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.