Gave for kvinden som virkelig er præget af smerter under gravideteten

Massage for gravide

Afspændende og velgørende effekt

Beskrivelse af service


  Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Gravid massage

  Gravid massage foregår med en special-designet massagepude på briksen, hvor der er god plads til din gravidmave og til brysterne.

  Puden kan udvides alt efter hvor langt du er henne i din graviditet.

  Gravid massagen giver lindring til dine trætte og ømme muskler, og kan hjælpe med at mindske væskeophobninger i fødder og hænder.

  Der kan være specielt fokus på din lænd og skuldre/nakke-området.
  Du kan også få fodmassage, hvis dine fødder er trætte og ømme.

  Og massage af din gravidmave, hvis du ønsker det (hvis du kan ligge på ryggen). En behagelig, afslappende og omsorgsfuld massage.

  Fordele ved gravid massage

  Gravid massage efter behov og ønsker

  Massage, råd og vejledning

  Behandlingen tilpasses individuelt. Vi starter med en kort samtale om dine ønsker og behov.

  Generelt vil en behandling bestå af muskelopvarmende strøg, efterfulgt af dybdegående punktmassage, især på områderne nakke, skuldre og lænd, hvorved musklerne blødgøres og spændinger frigives.

  Dette suppleres af tryk-massage på udvalgte punkter.

  Til sidst får du lidt råd og vejledning med ud af døren, i form af enkle og forebyggende øvelser og tips du kan bruge i hverdagen.

  Logo

  Tid og pris

  Behandlingstid

  • 60 min. 900kr.

  Betaling

  Logo

  Book tid

  Beskrivelse af service


   Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

   Hvad er gravid massage?

   Graviditets massage er en behandling, der er specielt designet til at imødekomme de unikke behov og udfordringer, som gravide kvinder står overfor. Under graviditeten kan kvinder opleve forskellige gener og ubehag, herunder ryg- og lændesmerter, hævelser i ben og fødder, muskelspændinger og generel fysisk ubehag.

   Gravid massage fokuserer på at lindre disse symptomer ved at skabe ro i kroppen og give en tilstand af selvforkælelse, afslapning og velvære. Jeg vil bruge blide og beroligende bevægelser for at reducere muskelspændinger og øge blodcirkulationen i kroppen. Dette kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag og forbedre den generelle komfort under graviditeten.

   En af de primære fordele ved gravid massage er afslapning. Graviditeten kan være en stressende tid både fysisk og følelsesmæssigt, og massage kan hjælpe med at reducere stressniveauer og fremme en følelse af ro og velvære. Dette kan have en positiv indflydelse på dig og din graviditet samt dit ufødte barn.

   For gravide er det essentielt, at en kvalificeret specialist med ekspertise inden for graviditetsmassage varetager behandlingen. Jeg har +20 års erfaring, og kan derfor tilbyde en skræddersyet massage der passer til dig og din graviditets stadie.

   Hvordan foregår en graviditets massage?

   Under massage for gravide vil jeg bruge specielle teknikker og tilpasse behandlingen til den gravides individuelle behov. Jeg sørger for, at den gravide er behageligt placeret på briksen og bruger bløde og beroligende bevægelser for at skabe en afslappende oplevelse.

   Jeg er specialiseret i gravid massage og har den nødvendige viden og erfaring til at udføre den lindrende behandling på en sikker og effektiv måde.

   Hvornår kan man få gravid massage?

   Mange tøver med at få massage, når man er gravid, bekymrede over effekten af tryk og stræk på den gravide krops velbefindende. Der er en udbredt bekymring for, at massage og lignende velværebehandlinger kan være skadelige for det ufødte barn og have en negativ indvirkning på graviditetens progression.

   Dette er dog langt fra sandheden. I virkeligheden er det stik modsatte tilfældet, idet gravid massage faktisk har vist sig at have en gavnlig indvirkning på graviditeten, dens forløb og barnets velbefindende. Der er derfor ingen grund til bekymring ved at modtage massage under graviditeten. Faktisk er det anbefalelsesværdigt.

   Hos Marylise Massage tilbyder vi dig en professionel og skånsom gravid massage, der omhyggeligt er tilpasset din gravide krops behov, hjælper med at mindske spændinger, løsne op og skabe fred og ro i kroppen.

    

   Selvom din termin nærmer sig, er det stadig muligt og ofte gavnligt at modtage gravid massage op til fødslen. Massagens kombination af berøring, forøget kropsbevidsthed og afslapning kan være den ideelle forberedelse til fødslen ved at stimulere fødselshormonerne på en naturlig måde.

    

   Kort sagt, er gravid massage noget, du trygt kan modtage på ethvert tidspunkt i din graviditet.

   Læs mere Læs mere

   Lad os finde en dag

   Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

   90 minutter en enkelt dag i ugen, kan gøre en kæmpe forskel.

   Kontakt mig i dag, så kan vi sammen finde den dag der passer dig bedst.

   Før du aflyser

   Afbudspolitik

   Aflysninger

   AFLYSNING

   • Inden 12 timer før: Gratis.

   • 4 – 8 timer før:  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afsætte tiden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre, bliver du faktureret 50% af det fulde beløb.

   • Indenfor 4 timer før aftale + udeblivelse (Gælder for al slags behandlinger samt event og massage à domicile) Du bliver faktureret det fulde beløb. Har du et gavekort annulleres det, og har du et 5 turs forløb trækkes der et forløb på dit kort.

   AFBESTIL

   • Ønsker du at afbestille en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling” til info@marylisemassage.dk
   • Bliver du forhindret, beder jeg dig melde senest 8 timer før din behandling.
   • Afbud via telefon accepteres IKKE.
   • Hvis du har gavekort eller et 5 turs forløb hos mig, vil der blive trukket det som svarer til betalingen.

   Alle som har tid hos mig , er oprettet i mit bookingsystem. 

   Som Klient hos Marylise Massage, er det dit eget ansvar at aflyse dine tider i god tid.

   Tak for din forståelse.

   Mvh Marylise

   Afbudspolitik

   Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

   Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.