Efterfødselsmassage

50 min

Efterfødselsmassage

575kr

70 min

Efterfødselsmassage

700kr

45 min

Efterfødselsmassage

500kr

60 min

Efterfødselsmassage

600kr

Fornyet energi i krop og sjæl

Beskrivelse af service


  Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Massage efter fødsel

  At være nybagt mor er en fantastisk oplevelse, men at løfte, bære og pusle sin baby kan være belastende for både lænden, midten af ryggen og nakken.

  I denne massage sætter vi de belastede områder i fokus og giver dig 45-60 minutters ro og afslapning, så du kan vende hjem til den lille ny med fornyet energi i både krop og sjæl. 

  Fordele ved efterfødselsmassage

  Efterfødselsmassage har en række fordele, der kan bidrage til en hurtigere og mere behagelig helingsproces.

  For det første kan efterfødselsmassage hjælpe med at reducere stress og fremme afslapning. Fødslen kan være en intens oplevelse, og de første uger med en nyfødt kan være krævende. Massage giver en mulighed for at slappe af, hvilket kan forbedre søvnkvaliteten og generelt velvære.

  For det andet kan efterfødselsmassage være effektiv til at lindre smerter og ubehag, der er forbundet med fødslen. Massagen kan desuden hjælpe med at reducere hævelse og fremme heling af væv.

  Desuden kan denne form for massage understøtte kroppens naturlige processer ved at forbedre blodcirkulationen og lymfedrænage. Dette kan hjælpe med at fjerne affaldsstoffer og reducere risikoen for postpartum komplikationer.

  Endelig kan efterfødselsmassage også spille en rolle i den følelsesmæssige heling. Det kan være en tid for moderen til at forbinde med sig selv, hvilket kan være med til at styrke moderskabet og den følelsesmæssige binding til barnet.

  Samlet set tilbyder efterfødselsmassage en holistisk tilgang til heling og velvære, der kan være yderst gavnlig i den postpartum periode.

  Massage af nakke

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Færre smerter efter første behandling

  Sanseudvidende behandling , samt altid gode råd , samtidig med berigende svar , på mine domme spørgsmål . Kan anbefales . Derfor ønsker jeg Dig ,et femte kvarter i timen , så der bliver tid til mig i fremtiden , når din klinik vil blive fuldbooket . TAK 🌹
  Jacob Trier

  ★★★★★

  Skøn gravidmassage hos Marylise

  Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen ☺️
  Elizabeth Hegermann-Lindencrone

  ★★★★★

  Bedste Japansk Lifting

  Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
  Gro Therp
  via Facebook
  Logo

  Tid og pris

  Behandlingstid

  • 50 min. 575kr.
  • 70 min. 700kr.

  Betaling

  Før du aflyser

  Afbudspolitik

  Aflysninger

  AFLYSNING

  • Inden 12 timer før: Gratis.

  • 4 – 8 timer før:  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afsætte tiden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre, bliver du faktureret 50% af det fulde beløb.

  • Indenfor 4 timer før aftale + udeblivelse (Gælder for al slags behandlinger samt event og massage à domicile) Du bliver faktureret det fulde beløb. Har du et gavekort annulleres det, og har du et 5 turs forløb trækkes der et forløb på dit kort.

  AFBESTIL

  • Ønsker du at afbestille en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling” til info@marylisemassage.dk
  • Bliver du forhindret, beder jeg dig melde senest 8 timer før din behandling.
  • Afbud via telefon accepteres IKKE.
  • Hvis du har gavekort eller et 5 turs forløb hos mig, vil der blive trukket det som svarer til betalingen.

  Alle som har tid hos mig , er oprettet i mit bookingsystem. 

  Som Klient hos Marylise Massage, er det dit eget ansvar at aflyse dine tider i god tid.

  Tak for din forståelse.

  Mvh Marylise

  Afbudspolitik

  Logo

  Book tid

  Lad os finde en dag

  Hvad skal du på mandag? tirsdag? onsdag? torsdag? fredag? lørdag?

  90 minutter en enkelt dag i ugen, kan gøre en kæmpe forskel.

  Kontakt mig i dag, så kan vi sammen finde den dag der passer dig bedst.

  Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

  Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.