Marylise Massage

RAB-Godkendt

Marylise er RAB-Godkendt

Marylise Massage er RAB godkendt inden for fysiurgisk massage. Dette betyder at Marylise Massage opfylder Sundhedsstyrelsens uddannelseskrav på minimum 660 lektioner inden for bl.a. anatomi, fysiologi, sundhedspsykologi og sygdomslære. Læs mere her.

Hvad betyder det så for dig som klient?

At være RAB-godkendt betyder, at man er en Registreret Alternativ Behandler og er det er et kvalitetsstempel, og din garanti for, at jeg som terapeut, lever op til Sundhedsstyrelsens strenge krav til uddannelse, faglighed, etik samt krav om løbende videreuddannelse. Derfor er RAB titlen et kvalitetsstempel for alternative behandlere, som sikre dig bedst mulig behandling.

Jeg lindrer dine spændinger, smerter og uro


  Jeg vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Hvilke fordele er der ved en RAB-godkendt behandler?

  Der er følgende fordele, ved at vælge en RAB-godkendt behandler som er medlem af Dansk Behandlerforbund:

  • Behandleren har fået gennemgået sin uddannelse, således at Dansk Behandlerforbund kan stå inde for, at behandleren har modtaget den fornødne undervisning, der gør behandleren i stand til at udføre en behandling på en sikker og ansvarlig måde.
  • Behandleren har en erhvervsansvarsforsikring som dækker skader ved uheld som sker mens du er under behandling eller i tilknytning til behandlerens klinik, hvor behandleren kan gøres ansvarlig.
  • Alle behandlinger som er foretaget hos et medlem af Dansk Behandlerforbund kan indbringes til Dansk Behandlerforbunds Etiske Råd, såfremt der er opstået uoverensstemmelser mellem klient og behandler. Behandler er underlagt et sæt etiske regler, god klinisk praksis, journalpligt og krav til efteruddannelse.
  • Dansk Behandlerforbund har et etisk råd og et etisk regelsæt som du kan læse her.

  • Mulighed for helt eller delvis betaling fra egen sundhedsordning, ved behandling hos Marylise Massage.

  • Behandling på et højt fagligt niveau.

  • Behandler med indsigt i mange sygdomstilstande.

  • Behandler med kendskab til flere behandlingsformer.

  Din sygesikring dækker måske en del af omkostningerne

  Ring til dem for at tjekke det!

  Heldigvis er der flere og flere sundhedsforsikringer som er begyndt at give tilskud til massage og kropsterapi. Derfor er det er vigtigt at kontakte din sygesikring først, inden du bestiller en tid hos mig, så vi kan sikre os, at der ikke er nogen problemer.

  Der findes mange eksempler på at sundhedsforsikringer vælger at give tilskud til massage og kropsterapi behandlinger. Blandt andet har Codan Care valgt at tilbyde massageterapi til deres stressramte klienter – som alternativ behandling.

  Bare rolig, jeg har også rabatkort og introtilbud!

  Hvis det viser sig, at dit forsikringsselskab ikke vil give tilskud til din massageterapi på nuværende tidspunkt – så bare rolig! Jeg har også klippekort og intro-tilbud, således at du kan få en rabat på den almindelige pris for behandlingen.

  Det vigtigste er, at du får de behandlinger som er vigtige for dig. Jeg håber selvfølgelig på, at der på et tidspunkt kommer mere støtte fra den danske sygeforsikring.

  Tilskud og rabatter

  Specielle rabatter, såsom Intro-tilbud og klippekort gælder ikke for behandlinger med tilskud.

  Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, så kontakt mig gerne.

  Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

  Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.