Massør kører i dit private hjem

Massage à domicile

35min

aftales med massøren

30-40 min

2.400 kr.

Massage à domicile

Beskrivelse af service


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Massør i eget hjem

  Har du et særligt arrangement derhjemme f.eks. babyshower, polterabend, eller lign. eller du har ikke tid for dig eller din familiemedlem til at komme til min klinik så kommer jeg hjem til dig med min massage briks, og giver jer hverisær f.eks. min 30-40 min. massage.

  Max 4. personer.

  Prisen på Massage à domicile er foreløbig ikke som i klinikken, men der bliver pålagt en transporttid (typisk ca. 250-300 kr). Derfor kan det bedst betale sig, hvis man er flere. Du skal bestille minimum en 4 x 30 min.

  Anmeldelser

  ★★★★★

  Færre smerter efter første behandling

  Sanseudvidende behandling , samt altid gode råd , samtidig med berigende svar , på mine domme spørgsmål . Kan anbefales . Derfor ønsker jeg Dig ,et femte kvarter i timen , så der bliver tid til mig i fremtiden , når din klinik vil blive fuldbooket . TAK 🌹
  Jacob Trier

  ★★★★★

  Skøn gravidmassage hos Marylise

  Jeg havde i dag en vidunderlig, dybdegående gravidmassage hos Marylise. Meget bedre og mere grundig, end hvad jeg ellers har oplevet med massage. Så jeg er meget tilfreds. Med termin i næste uge, er jeg dog helt ked af, jeg ikke prøvede gravidmassage hos Marylise noget før! Tak for behandlingen ☺️
  Elizabeth Hegermann-Lindencrone

  ★★★★★

  Bedste Japansk Lifting

  Bedste japansk lifting med forskellige masker, hovedbunds massage og hånd massage. Så dejligt, og rart. Min hud er blød som smør, mit hoved fuldstændig afslappet. Tak Tak og tak. Kan kun anbefale det.
  Gro Therp
  via Facebook

  Få massage derhjemme

  Massage i trygge rammer

  Det eneste, du skal tænke på, er at have plads til briksen.
  Helst minimum 2 x 3 meter. I sørger for lagner, og jeg sørger for olier.

  Book gerne i god tid, da det kræver en del planlægning både logistisk og tidsmæssigt.

  Har du spørgsmål, eller er du usikker på, hvilken massage, du har brug for, så står jeg klar til at hjælpe, så du får en god oplevelse.

  Kunne du tænke dig massage i dit hjem, skriv på info@marylisemassage.dk, så aftaler vi tid, sted og pris. Du skal regne med transport tid + behandling + kørsel/benzin.

  Jeg glæder mig til at behandle dig, din familie eller din veninder/venner.

  På gensyn.

  Mvh Marylise Massage – Massage à domicile

  Logo

  Praktisk info

  Info

  • Behandlingstid min. 4 timer
  • Transporttid Ca. 250-300 kr.
  • Pris Aftale med massøren

  Betaling

  Logo

  Book tid

  Før du aflyser

  Afbudspolitik

  Aflysninger

  AFLYSNING

  • Inden 12 timer før: Gratis.

  • 4 – 8 timer før:  Jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at afsætte tiden. I så fald dette ikke kan lade sig gøre, bliver du faktureret 50% af det fulde beløb.

  • Indenfor 4 timer før aftale + udeblivelse (Gælder for al slags behandlinger samt event og massage à domicile) Du bliver faktureret det fulde beløb. Har du et gavekort annulleres det, og har du et 5 turs forløb trækkes der et forløb på dit kort.

  AFBESTIL

  • Ønsker du at afbestille en allerede afgivet bestilling, skal det ske ved, at fremsende en e-mail med mærket “Afbestilling” til info@marylisemassage.dk
  • Bliver du forhindret, beder jeg dig melde senest 8 timer før din behandling.
  • Afbud via telefon accepteres IKKE.
  • Hvis du har gavekort eller et 5 turs forløb hos mig, vil der blive trukket det som svarer til betalingen.

  Alle som har tid hos mig , er oprettet i mit bookingsystem. 

  Som Klient hos Marylise Massage, er det dit eget ansvar at aflyse dine tider i god tid.

  Tak for din forståelse.

  Mvh Marylise

  Afbudspolitik

  Intro-tilbud for nye kunder. Få 10% rabat på de 3 første behandlinger ​Tid: 3 x 75 min. Tilbudspris : 2025,- (spar 525-,)

  Hejsa! Efterlad dine kontaktoplysninger, så sender jeg dig din personlige rabatkode.